Hållbarhet

Minskad miljöpåverkan NU

TvättService är dedikerade att vara det självklara valet för kunder som prioriterar miljön och vill minimera sin påverkan. Svanen-certifiering skapar vår grund.

Med en toppmodern maskinpark som ryggrad, hållbara kvalitativa produkter och nytänk erbjuder vi en vältrimmad textilservice med hög servicenivå och enkel beställningsrutin.

Agenda 2030

För våra barns framtid

FN:s utvecklingsmål nr. 13 handlar om att bekämpa en av vår tids största utmaningar, nämligen klimatförändringarna. TvättService följer miljölagstiftningen och eftersträvar användning av energi- och klimatvänliga produkter och tjänster enligt FN:s globala hållbara utvecklingsmål.

Förlängd hållbarhet med hög bomullshalt

Hållbarhet är en av de mest betydelsefulla egenskaperna inom textilier. Genom att välja miljövänliga alternativ med hög bomullshalt investerar du inte bara i kvalitet utan även i långvarighet.
Om du istället väljer en annan leverantör med produkter som har högre plastinnehåll kommer de att nötas snabbare och avge mikroplaster, vilket skadar djurlivet och miljön.

Skonsam, miljöeffektiv industritvätt

Våra industritvättmaskiner är optimerade för att hantera stora volymer av kläder samtidigt. Vi använder speciellt utformade tvättmedel som minimalt sliter på reflexer och andra inbyggda skyddsfunktioner. Detta skiljer sig från hemmatvättmedel som ofta innehåller stora mängder blekmedel.
Genom att tvätta kläderna skonsamt hos TvättService bidrar vi till att de behåller sin kvalitet och håller mycket längre.