Hotell & Restaurang
Sängtextilier, badtexstilier

Ge gästerna en skön sömn

Ge era gäster den ultimata morgonupplevelsen genom att låta dem vakna upp i lyxiga sängkläder efter en avkopplande sömn på ert hotell. Vi förstår vikten av kvalitetsbäddtextilier för att ge era kunder en minnesvärd start på dagen.

Med TvättService kan ni vara säkra på att ni får alla de textilier ni behöver av högsta kvalitet för att säkerställa era gästers trivsel. Vi erbjuder ett komplett sortiment av bäddtextilier, badlakan, lakan, kuddar, och badrockar med mera.

Låt oss ta hand om era textilbehov så att ni kan fokusera på att erbjuda en exceptionell hotellupplevelse för era gäster.

Hög bomullshalt - för oöverträffad komfort och kvalitet i allt vi gör

Upptäck vår högkvalitativa kollektion av textilier som är gjorda med hög bomullshalt, vilket är avgörande för att uppnå en bekväm och välbefinnande känsla. Vi hämtar våra tyger från några av Europas främsta producenter, inklusive Portugal och Kroatien, för att säkerställa att du får den bästa kvaliteten och hållbarheten. Utforska vårt sortiment idag och upplev skillnaden med våra premiumtextilier. 

Positiv varumärkeskännedom

Effektiva kockar behöver effektiv tvätteriservice som flyter smidigt och smärtfritt. Vi löser rockar, byxor, förkläden mm så maten kan presenteras med stil för era gäster.

Duka vackert i er restaurang

Välkomna hungriga gäster med vackra linnedukar och eleganta servetter i hög kvalitet - på detta sätt skapar ni en atmosfär där maten kan uppfylla de höga förväntningar som kunden förväntar.