FAQ

Här finns svaren på de vanligaste frågorna

Vissa frågor behöver besvaras - även om de,  som potentiell eller ny kund, kanske är svåra att formulera.

Vilka tvätt-tjänster erbjuder TvättService i Helsingborg AB?
Vårt huvudkundsegment omfattar tvättservice för hotell och restauranger hela vägen från västra Skåne och östra Själland till Blekinge i öst. Utöver detta erbjuder vi tjänster inom tvätt av arbetskläder till flera stora industrier.
Vi står för smidiga leveranser från ett Svanen-märkt tvätteri, med enkel beställning av gods direkt via vår hemsida. Dessutom erbjuder vi möjligheten till fossilfria leveranser.

Vilka textilier erbjuder ni som hyrgods?

Hotell
Vi erbjuder ett omfattande sortiment av bäddtextilier samt badlakan, handdukar, kuddar och badrockar, och mycket mer.

Restaurang
För restauranger tillhandahåller vi dukar, servetter och kockkläder (inkl. förkläden, handdukar mm), alla tillverkade av 100% bomull.

Industri
Vår rekommendation är:  Hyr inte arbetskläder- KÖP istället
Vi förstår vikten av att skonsamt tvätta arbetskläder för att bevara deras skyddande egenskaper. Därför använder vi noggrant utvalda Svanen-märkta tvättmedel som minimerar slitage på reflexer och andra inbyggda skyddsfunktioner.

Varje vecka som ditt företag har en hyrlösning för arbetskläder innebär en kostnad. Med vårt förslag har ni kvar kläderna som ni redan äger, istället för en slutfaktura!

Läs mer här: Hyr inte arbetskläder - KÖP istället

När levererar ni tvätt?
Vi erbjuder leveranser sex dagar i veckan, även under helgdagar. Många av våra kunder har elektroniska taggar, passerkort eller dörrkoder som möjliggör kontaktlösa leveranser. Detta innebär att ni inte behöver vara på plats för att ta emot leveranser även under era mest hektiska perioder. Vi dokumenterar noggrant varje leverans och inkluderar dokumentationen med fakturan för enkel verifiering.

Läs mer här: Hållbarhet

Är ni Svanen-märkta? Har ni några andra certifikat?
Svanenmärkningens krav är en drivkraft för resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan, främjande av cirkulär ekonomi och bevarande av biologisk mångfald. Detta bygger på vårt redan etablerade arbetssätt för ISO-certifiering.

På TvättService strävar vi dagligen efter att göra miljövänligare val, använda skonsammare kemikalier och överträffa de mest krävande standarder och rekommendationer inom tvätteribranschen – och vi gör det med glädje! Vår ISO-certifiering håller på att uppdateras/förnyas.

Läs mer här: Vår Svanen-certifiering

Använder ni allergifritt tvättmedel?
I en tid när fler och fler människor kämpar med allergier och intoleranser har vi valt att använda Svanen-märkta tvättmedel som är helt befriade från allergener och parfymer. Detta beslut har tagits för att göra tillvaron enklare för alla.

Vår ambition är att våra kunder ska kunna marknadsföra sig gentemot sina gäster som ett självklart och miljövänligt alternativ. Detta är av yttersta vikt för oss, för er och inte minst för era gäster.

Hur gör vi för att bli ny företagskund?
Tack för att ni är intresserade av TvättService i Hbg AB. För att skicka er förfrågan, besök vår hemsida på www.tvattservice.se, maila oss på info@tvattservice.se eller ring oss på 042-12 13 00. Vi ser fram emot att höra från er och återkommer med en offert.

Läs mer här: Gör vårt quiz här.

Vad är er policy med återtagande av outnyttjade textilier?
När vi levererar textilier till våra kunder, förstår vi att behoven kan variera från tid till annan. Ibland kan det uppstå ändrade omständigheter eller överskott i lager som gör att vissa textilier inte längre behövs. Genom att erbjuda möjligheten att återlämna outnyttjade textilier inom en vecka efter leverans, gör vi det lättare för våra kunder att hantera sitt inventarium och undvika onödiga kostnader.

Vår policy för återtagande av outnyttjade textilier en vecka efter leverans är en åtgärd vi har implementerat för att effektivisera vår service och minimera onödigt lager hos våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders behov på bästa sätt.

Denna policy är utformad för att säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till de textilier de behöver, samtidigt som vi minskar överflödigt lager och bidrar till en mer hållbar hantering av resurser.

Vi är alltid öppna för att diskutera och anpassa denna policy för att bättre passa våra kunders specifika behov. Vårt mål är att erbjuda en smidig och effektiv textiltjänst som bidrar till era framgångar.

Tvättar ni kläder åt privatpersoner?
Vår primära verksamhet fokuserar på företagskunder men givetvis hjälper vi även privatpersoner. Kontakta gärna vår tvättinrättning i centrala Helsingborg för privatuppdrag och en individuell bedömning av ert uppdrag, 042- 14 11 70.

Har vi missat någon information?
Vänligen kontakta oss så ska vi hjälpa till :)