Långsiktiga kundrelationer

Relationsskapande 

Genom att bygga långsiktiga relationer med våra kunder får vi en djupare förståelse för deras utmaningar och behov. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda hjälp som blir en del av lösningen. Denna ömsesidiga interaktion gör vårt arbete mer givande och engagerande, särskilt när det gäller att snabbt bistå i brådskande situationer.

För att upprätthålla en stark och hållbar relation är det viktigt att kommunikationen flyter åt båda hållen. Både våra kunder och vi måste kunna dela med oss av våra dagliga situationer, behov och utmaningar. Utan denna öppenhet blir det svårt att etablera och bibehålla en långsiktig och stark relation. För att uppnå detta krävs förtroende och tillit, vilket är något vi strävar efter att skapa och stärka genom hela vår relation. Genom att förstå er kan vi hjälpa er att bättre betjäna era egna kunder.

Förbättrad kundservice

Vi strävar efter att erbjuda en tydlig och snabb kommunikation för att ge er bästa möjliga service. För att underlätta och förbättra vår kommunikation erbjuder vi flera olika kontaktmöjligheter, kontakta oss via portalen,  hemsidan, på mail eller via telefon.
Vår målsättning är att ni alltid ska känna er väl omhändertagna och att ni får den hjälp ni behöver så fort som möjligt. Tveka inte att kontakta oss via den kanal som passar er bäst. Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er med era önskemål och behov. 

"Välkommen till TvättService.."

Alla kunder är lika viktiga

TvättService arbetar inom så skilda segment som hotell/restaurang och industri/omsorg men kundens förväntan är den samma, regelbundna leveranser av högkvalitativt tvättad textil för varje arbetsdag.

Hur vi förbättrar er upplevelse   

Vi har svaren på hemligheterna ni undrar över.
Fortsätt på denna länk för att få reda på mer hur ni gör ett viktigt framtidsval.